Find revisor

Den digitale revolution har åbnet mange flere muligheder for at finde frem til en dygtig online revisor, men hvordan finder man egentligt den bedste? Her skal vi se lidt nærmere på, hvad du skal have i mente, når du skal finde en revisor. Du kan også blive klogere på, hvad din revisor pris er for håndtering af dit bogholderi så som momsregnskab og årsregnskab.

– Mikael Hansen, Revisor

 

Reducer din revisorregning

Hvad laver en revisor?

En revisor reviderer og kvalitetssikrer din virksomheds regnskab. En revisor sikrer, at indholdet i dit regnskab er korrekt og overholder skattemyndighedernes regler. Selv om små virksomheder ikke har revisionspligt, så kan det være en god ide at alliere sig med en dygtig revisor, når årsregnskabet skal opgøres.

Som enkeltmandsvirksomhed eller mindre virksomhed, kan det være svært at finde rundt i alle de lover og regler, der gælder for skat- og regnskab i forbindelse med virksomheden. Dette er spørgsmål en revisor med fordel kan håndtere for dig, og dermed slipper du for de besværligheder, der er med at sikre, at årsregnskabet er korrekt. Det kan være en stor hjælp for enkeltmandsvirksomheder og mindre virksomheder, selv om de ikke har revisionspligt.

Det er også vigtigt, at man finder en dygtig revisor, der kan udføre de revisorydelser, du har brug for uden, at du skal betale overpris. Det er heldigvis muligt at finde en kompetent og billig revisor til din enkeltmandsvirksomhed eller ApS.

Find revisor til din enkeltmandsvirksomhed eller ApS

Hvis du er på jagt efter en god og billig revisor til din enkeltmandsvirksomhed eller til dit ApS, så kan du tage kontakt til revisor Mikael Hansen, der er specialiseret i mindre virksomheder.

Når du vælger revisor Mikael Hansen får du nemlig faste, gennemsigtige priser, så du ved præcis, hvad du betaler for inden opgaven går i gang. Hos revisor Mikael Hansen betaler du mellem 4.000 kr. og 10.000 kr. årligt for revisorhjælp til årsregnskab, moms og håndtering af dit bogholderi. I tillæg kan du få hjælp til indberetning af moms og lønsumsafgift, skatteberegning, selskabsangivelser og personlige selvangivelser og forskudsopgørelser m.m.

Du har også mulighed for at få hjælp til stiftelse af selskab, ophør og lukning af enkeltmandsvirksomhed og få god sparring og rådgivning omkring dit selskabs økonomi. Du kan også få hjælp til udarbejdelse af øvrige revisorerklæringer. Det er dog vigtigt, at du ikke betaler for meget, og hos revisor Mikael Hansen, får du revisorhjælp til priser, der ofte ligger 50% under de fleste andre revisorer.

Få billig revisorhjælp til faste, lave priser

Med revisor Mikael Hansen får du faste lave priser på revisorydelser og pakkeløsninger, der passer til dine behov. Du kan få en pakke, der indebærer årsregnskab og moms for din enkeltmandsvirksomhed eller ApS. Du kan også vælge at få hjælp til bogholderi til en fast timepris svarende til 400 kr. i timen.

Du får gratis rådgivning og hjælp til mindre spørgsmål per e-mail og telefon, og et gratis opstartsmøde ved starten af samarbejde. Du får ingen ekstraregninger eller ubehagelige overraskelser, du skal kun forholde dig til faste, lave priser.

Tag kontakt til revisor Mikael Hansen – få faste, lave priser

Jeg er revisor København, men du er velkommen til at tage kontakt uanset hvor i landet, du befinder dig. Du kan altid skrive en e-mail på mikael@revisormikaelhansen.dk eller ringe på telefon 5353 6969. Hvis du har mindre spørgsmål eller henvendelser, står jeg altid til rådighed uden ekstra omkostninger for dig.

Kontakt mig