Find revisor

Den digitale revolution har åbnet mange flere muligheder for at finde frem til en dygtig online revisor, men hvordan finder man egentligt den bedste? Her skal vi se lidt nærmere på, hvad du skal have i mente, når du skal finde en revisor. Du kan også blive klogere på, hvad din revisor pris er for håndtering af dit bogholderi så som momsregnskab og årsregnskab.

Før du søger en revisor på Google, er det vigtigt, at du er klar over, hvad dine behov er. Når du søger på Google “find revisor”, vil du finde mange revisorvirksomheder, og det er netop derfor, at du skal have gjort dig nogle tanker om f.eks.: Hvad er mit budget? Har min revisors beliggenhed en betydning? Kan jeg møde min revisor fysisk? Er der behov for en statsautoriseret revisor. Når du har gjort dig dine tanker og fundet ud af dine behov, kan du undersøge markedet, inden du foretager valget af din revisor. Herudover kan der også være forskel på revisorernes priser.

Hos Revisor Mikael Hansen tilbydes gratis rådgivning af mindre karakter gennem hele året over mail eller telefon for bogføringskunder.

– Mikael Hansen, Revisor

 

Reducer din revisorregning

Hvad laver en revisor?

En revisor reviderer og kvalitetssikrer din virksomheds regnskab. En revisor sikrer, at indholdet i dit regnskab er korrekt og overholder skattemyndighedernes regler. Selv om små virksomheder ikke har revisionspligt, så kan det være en god ide at alliere sig med en dygtig revisor, når årsregnskabet skal opgøres.

Som enkeltmandsvirksomhed eller mindre virksomhed, kan det være svært at finde rundt i alle de lover og regler, der gælder for skat- og regnskab i forbindelse med virksomheden. Dette er spørgsmål en revisor med fordel kan håndtere for dig, og dermed slipper du for de besværligheder, der er med at sikre, at årsregnskabet er korrekt. Det kan være en stor hjælp for enkeltmandsvirksomheder og mindre virksomheder, selv om de ikke har revisionspligt.

Det er også vigtigt, at man finder en dygtig revisor, der kan udføre de revisorydelser, du har brug for uden, at du skal betale overpris. Det er heldigvis muligt at finde en kompetent og billig revisor til din enkeltmandsvirksomhed eller ApS.

 

Hvad er en revisor?

En revisor en person, som er uddannet til at revidere virksomheders regnskaber og afgive en revisorerklæring på årsregnskabet. En revisor forestår typisk bogføring, moms, lønadministration, årsregnskab og skat. En revisor kan være en god sparringspartner, da en revisor har en stærk forretningsforståelse, overblik over din økonomiske situation og lovgivning.

Find revisor til din enkeltmandsvirksomhed eller ApS

Hvis du er på jagt efter en god og billig revisor til din enkeltmandsvirksomhed eller til dit ApS, så kan du tage kontakt til revisor Mikael Hansen, der er specialiseret i mindre virksomheder.

Når du vælger revisor Mikael Hansen får du nemlig faste, gennemsigtige priser, så du ved præcis, hvad du betaler for inden opgaven går i gang. Hos revisor Mikael Hansen betaler du mellem 4.000 kr. og 10.000 kr. årligt for revisorhjælp til årsregnskab, moms og håndtering af dit bogholderi. I tillæg kan du få hjælp til indberetning af moms og lønsumsafgift, skatteberegning, selskabsangivelser og personlige selvangivelser og forskudsopgørelser m.m.

Du har også mulighed for at få hjælp til stiftelse af selskab, ophør og lukning af enkeltmandsvirksomhed og få god sparring og rådgivning omkring dit selskabs økonomi. Du kan også få hjælp til udarbejdelse af øvrige revisorerklæringer. Det er dog vigtigt, at du ikke betaler for meget, og hos revisor Mikael Hansen, får du revisorhjælp til priser, der ofte ligger 50% under de fleste andre revisorer.

Find den rigtige revisor til dine behov

Titlen som revisor er ikke en beskyttet titel, hvilket betyder, at alle kan kalde sig for revisorer. Der findes tre slags revisorer: Statsautoriserede revisorer, registrerede revisor og almindelige revisorer. Den statsautoriserede og registreret revisor er beskyttede titler, og det betyder, at man skal have gennemført særlige uddannelser og leve op til en række efteruddannelseskrav, før man kan benytte en af de titler.

Den almindelige revisor har typisk en lang uddannelse (ligesom den statsautoriserede og registreret revisor) som HD i Regnskab og cand.merc.aud.

Få billig revisorhjælp til faste, lave priser

Med revisor Mikael Hansen får du faste lave priser på revisorydelser og pakkeløsninger, der passer til dine behov. Du kan få en pakke, der indebærer årsregnskab og moms for din enkeltmandsvirksomhed eller ApS. Du kan også vælge at få hjælp til bogholderi til en fast timepris svarende til 400 kr. i timen.

Du får gratis rådgivning og hjælp til mindre spørgsmål per e-mail og telefon, og et gratis opstartsmøde ved starten af samarbejde. Du får ingen ekstraregninger eller ubehagelige overraskelser, du skal kun forholde dig til faste, lave priser.

Markedsundersøgelse af revisorer

Du kan altid kontakte forskellige revisorer og drøfte dine muligheder, og om I er et match. Du bør de fleste steder kunne indhente et uforpligtende tilbud og eventuelt få arrangeret et møde med revisoren, hvis I ønsker at tage næste skridt i processen. Hvis du er en mindre erhvervsdrivende, anbefales det, at du kontakter en mindre revisor, da den mindre revisor ofte bedre kan opfylde dine behov og ofte tilbyder opgaven til en lavere pris.

Den mindre revisor har ofte en eller få ansatte, og du undgår at få en ny revisor på din opgave hele tiden. Forholdet bliver altså mere personligt. Den mindre revisor tilbyder ofte også en fastpris, hvor større revisionshuse kan fakturere efter medgået tid.

Dit valg af revisor kan være en stor og vigtig beslutning, og dit valg af revisor kan få indflydelse på din virksomhed, da revisorer står for din bogføring, moms, lønadministration, årsregnskab og skat. Er du mindre erhvervsdrivende, vil du højest sandsynligt have brug for en revisor.

Hvad koster en revisor?

En revisor kan selv bestemme sin timepris, og her følger et overblik over ca. timepriser

  • Statsautoriserede revisorer koster typisk 1.400-2.800 kr. i timen
  • Registreret revisor koster typisk 900-1.500 kr. i timen
  • En almindelig revisor koster typisk 500-800 kr. i timen

 

Find revisor

Leder du efter en revisor med mange års erfaring til en skarp pris, så kontakt Revisor Mikael Hansen og tag en drøftelse om dine behov.

Revisor Mikael Hansen tilbyder revisorhjælp til en konkurrencedygtig pris og hjælper små erhvervsdrivende bogføring, moms, årsregnskab og selvangivelse. Hos Revisor Mikael Hansen får du kvalitet, hurtig levering og svar inden for kort tid. Revisor Mikael Hansen holder til i København og er specialiseret inden for enkeltmandsvirksomheder og mindre selskaber.

 

Skal du selv stå for bogføringen?

Du kan aftale med din revisor, hvem der skal stå for bogføringen. Det kan være, at du har en ekstern bogholder til jobbet, eller du selv står for bogføringen. I så fald vil revisoren udarbejde årsregnskabet én gang om året, og dette betyder, at du selv skal stå for momsindberetninger i løbet af året.

Det hele handler om dit behov. Mange ønsker at give revisoren alle opgaver, så du slipper for alle tanker omkring deadlines osv.

Revisor Mikael Hansen har specialiseret sig i at optimere processer og gøre det så let og overskueligt for dig som kunde. Grundet mange års erfaring inden for optimering, kan jeg holde prisen nede, så det bliver mere fordelagtigt for dig som kunde. Du kan ofte spare op til 50% på din nuværende revisorregning ved at vælge mig til at stå for dit regnskab, og du får samme eller mere værdi som tidligere.

Du har som min kunde mulighed for at beslutte, hvilke ydelser du ønsker. Det drøfter vi i vores indledende samtale, da det kan være forskelligt, hvad kunder ønsker selv at gøre eller outsource.

 

Tag kontakt til revisor Mikael Hansen – få faste, lave priser

Jeg er revisor København, men du er velkommen til at tage kontakt uanset hvor i landet, du befinder dig. Du kan altid skrive en e-mail på mikael@revisormikaelhansen.dk eller ringe på telefon 5353 6969. Hvis du har mindre spørgsmål eller henvendelser, står jeg altid til rådighed uden ekstra omkostninger for dig.

Kontakt mig