Sparring og rådgivning om dit regnskab og økonomi

De fleste af os har brug for sparring og rådgivning, når det kommer til regnskab og økonomi. Selv hvis man har en forholdsvis fornuftig økonomisk sans som privatperson eller virksomhedsejer, så kræves der en vis kompetence for at kunne bevare det fulde overblik. Her kan du læse mere om, hvordan du kan få sparring og rådgivning om dit regnskab og økonomi. Du kan også blive klogere på, hvad din revisor pris er for rådgivning.

– Mikael Hansen, Revisor
Reducer din revisorregning

Får du den sparring og rådgivning, du har brug for?

Har du lige startet din egen virksomhed, eller skal du måske stifte et selskab? Har du brug for hjælp til udarbejdelse og indberetning af årsregnskab? Eller måske har du brug for en hjælpende hånd i forbindelse med forskudsopgørelsen eller bogholder?

Så er det en god ide at alliere sig med en dygtig revisor, der kan give dig den rådgivning og sparring, som du har brug for. Økonomi er en væsentlig bjælke i enhver virksomhed, og derfor er det en god ide at sikre sig, at du træffer de helt rigtige økonomiske beslutninger, og at du har korrekt bogføring at forholde dig til. På den måde, får du bedre overblik over din virksomhed, og du sikrer, at der ikke begås tastefejl og fejl i regnskabet, der kan have store økonomiske konsekvenser for din virksomhed.

– Mikael Hansen, Revisor
Spar op til 50% på din nuværende revisorregning

Økonomisk rådgivning på højt niveau

En dygtig og kompetent revisor, kan give dig den sparring og rådgivning du har brug for til dine personlige økonomiske forhold eller til din virksomhed. Brug en revisor, der har forståelse for din virksomhed, og hvilke regler der gælder i dit tilfælde, for at kunne give den bedste sparring og rådgivning, der kan gavne dig og din virksomhed.

Billig revisor med kvalitetsydelser

Der er faktisk muligt at finde en billig revisor, der er kompetent og fokuserer på at levere kvalitetsydelser uden, at du skal betale for meget. En af de ting, der kan blive meget dyre i forbindelse med bogholderi, er ekstraomkostninger og ekstraregninger, der lige pludseligt manifesterer sig oveni det, man som udgangspunkt havde regnet med. Revisor Mikael Hansen er specialiseret i mindre virksomheder og enkeltmandsvirksomheder, og derfor får du præcis den hjælp og rådgivning du har brug for, gennem hans kompetence inden for netop lige præcis din type virksomhed. Uforudsigeligheden kan også give en form for økonomisk stress. Derfor får du hos Revisor Mikael Hansen fuld forudsigelighed, når det kommer til omkostninger og faste, lave priser. Dette gælder også for timeprisen, der også er fast. Dermed ved du præcis, hvad du skal forholde dig til, og du kan altid tage kontakt vedrørende mindre henvendelser uden at skulle betale ekstra. Revisor Mikael Hansen bogfører i sit eget regnskabsprogram, og det betyder mindre omkostninger for dig som kunde. Du kan med andre ord spare de udgifter, du har til dit nuværende regnskabsprogram. Jeg er revisor København, men du er velkommen til at tage kontakt uanset hvor i landet, du befinder dig. Du kan altid skrive en e-mail på mikael@revisormikaelhansen.dk eller ringe på telefon 5353 6969. Hvis du har mindre spørgsmål eller henvendelser, står jeg altid til rådighed uden ekstra omkostninger for dig.

Kontakt mig