Revisor priser fra 4.000 kr.

Priser hos Revisor Mikael Hansen er typisk op til 50% billigere end hos store revisionshuse. Fokus er på din værdi, og alt spildarbejde er skåret væk, hvilket betyder, at din revisor pris kan holdes nede.

Når du undersøger, hvad en revisor koster, bør du være opmærksom på, at du får hele pakken, og at du ikke ender med ekstraregninger. 

 

Hvad koster en revisor
Revisor Mikael Hansen København

Enkeltmandsvirksomhed

Årsregnskab for enkeltmandsvirksomhed: Normalt 4.000 kr. ex. moms (inklusiv selvangivelse)

Tilvalg af bogføring kommer herudover

Tilvalg af Virksomhedsskatteordningen koster fra 3.500 kr. ex. moms

normalt 4.000 kr.
Revisor Mikael Hansen København

Selskaber ApS

Årsregnskab for ApS: Normalt 4.000 kr. ex. moms (inklusiv alt såsom skatteberegning, indberetning af årsregnskab og selvangivelse)

Tilvalg af bogføring kommer herudover

normalt 4.000 kr.
Revisor Mikael Hansen København

Selskaber IVS

Årsregnskab for IVS:
Normalt 4.000 kr. ex. moms (inklusiv alt såsom skatteberegning, indberetning af årsregnskab og selvangivelse)

Tilvalg af bogføring kommer herudover

normalt 4.000 kr.
Revisor Mikael Hansen København

Bogføring og moms

Bogføring: Svarende til normalt 400 kr. ex. moms i timen (inklusiv momsopgørelse og momsindberetning)

Normalt 10 kr. pr. bilag

En enkeltmandsvirksomhed er en enkel virksomhedsform og derfor også en oplagt måde at drive virksomhed på. Af alle virksomhedsformer i Danmark er ca. 35% drevet som enkeltmandsvirksomheder. At drive en enkeltmandsvirksomhed minder på mange måder om at drive et ApS. Men en stor forskel ved at drive en enkeltmandsvirksomhed er, at du som ejer undgår at skulle give dig selv løn ved en lønseddel, og derved undgås lønadministrationen, som er et krav i et ApS. I en enkeltmandsvirksomhed kan du således hæve penge fra virksomhedens erhvervskonto til din private konto. Her undgår du besværet med at skulle indberette til SKAT eller bruge en ekstern lønadministrator.

Det helt overordnede kendetegn i en enkeltmandsvirksomhed er, at du hæfter personligt, og dette er den største ulempe ved at vælge at drive enkeltmandsvirksomhed. Det er i enkeltmandsvirksomheden også muligt at tilvælge beskatningsformen “Virksomhedsskatteordningen”, hvor du kan opspare overskud i virksomheden til aconto beskatning svarende til selskabsbeskatning. Virksomhedsskatteordningen er en kompliceret beskatningsform, og det stiller krav til, at årsregnskabet efterlever bestemte krav. Virksomhedsskatteordningen kan som udgangspunkt betale sig, når overskuddet i virksomheden er over topskattegrænsen.

Der stilles ikke krav til, at du skal bruge en revisor – Det er således frivilligt for dig at bruge en billig revisor til dit årsregnskab for din enkeltmandsvirksomhed og dit ApS. Du skal selvfølgelig stadig følge de gældende lovregler, selvom du vælger at stå for bogføring, årsregnskab og selvangivelse på din egen hånd. Du skal være særlig opmærksom på Bogføringsloven, Momsloven og Skatteloven. Love og regler kan være ret komplekse og besværlige, og der eksisterer en masse undtagelser i forhold til, hvad du fratrække moms- og skattemæssigt.

Har du ikke erfaring med bogføring, årsregnskab og skat, er det min anbefaling at få en erfaren revisor til at hjælpe dig. Revisor Mikael Hansen håndterer alt for dig for normalt 4.000-10.000 kr. ex. moms om året.

Det kan være en tung proces at finde en revisor til din enkeltmandsvirksomhed og dit ApS. Den bedste måde at finde en god revisor på er at høre dit netværk eller læse om revisorens kundeanmeldelser.

Når du søger revisorhjælp og skal foretage et revisorskift, så er Revisor Mikael Hansen det bedste valg for dig. Jeg sørger for, at overgangen bliver nem og simpel, da jeg kun har behov for enkelte adgange og informationer. Jeg guider dig gennem processen, og vi kan færdigbehandle dit revisorskift på få timer.

Prisen for min revisorhjælp til din enkeltmandsvirksomhed og ApS afhænger af opgaven. Jeg har mine standardpriser angivet øverst på denne side, og prisen for revisor hjælpen ligger som standard mellem 4.000-10.000 kr. ex. moms om året. Dette inkluderer bogføring, momsopgørelse- og indberetning, årsregnskab, indberetning til SKAT. Jeg er revisor København men servicerer også kunder fra resten af landet.

Skal jeg bruge revisor hjælp til mit årsregnskab?

Som virksomhedsejer er det tilladt at stå for både bogføring, udarbejdelse af årsregnskab og diverse indberetninger til myndighederne. Det er dog min erfaring, at du eksempelvis vil få brug for revisor hjælp til opgørelsen af selskabets skattepligtige indkomst, da dit ApS både har en regnskabs- og skattemæssig indkomstopgørelse.

Skulle du vælge selv at stå for dit årsregnskab uden brug af revisor, så skal du huske at følge Årsregnskabslovens krav. Har du en koncernstruktur, kan dette være teknisk, da der kan være sambeskatning mellem holdingselskab og dine andre selskaber. Der er også kommet skærpede regler til kontrollerede transaktioner, som både skal udfyldes på selskabets selvangivelse, og der skal hertil også uploades en blanket til SKAT via din private selvangivelse.

Revisor Mikael Hansen har faste priser for din virksomhed, som inkluderer udarbejdelse af dit årsregnskab og indberetning heraf, skatteberegning samt indberetning af selvangivelse til 4.000 kr. ex. moms.

Hvornår kan jeg fravælge revision?

Der er som nævnt ikke krav om revisorassistance, hvis du driver din virksomhed som enkeltmandsvirksomhed. Driver du derimod din virksomhed som et selskab, vil du ikke være underlagt revisionspligt, hvis du omsætter for mindre end 8 mio.kr om året. Mange revisionshuse har det med at bruge ”assistanceerklæringer” på årsregnskaber, også selvom der ikke er behov herfor. En revisorerklæring med ”assistance” koster dig som lille erhvervsdrivende ekstra omkostninger til revisoren, uden at det giver nogen grad af sikkerhed for dig og regnskabslæseren (som kan være din bank).

Nu kan du jo spørge dig selv, om det giver mening at bruge en ”assistanceerklæring” på dit årsregnskab? Revisor Mikael Hansen bruger ikke ”assistanceerklæringer” på årsregnskaber, der udarbejdes uden for revisionspligt, og det er for at tilbyde dig en billigere revisorregning.

Kontakt mig