Skatteberegning

Skatteberegning er noget de fleste af os skal bøvle med, både når det gælder personlig skat, men også skat for virksomheden. Det er et kompliceret emne, som man heldigvis kan få god revisorhjælp til af en billig revisor som Mikael Hansen. Her kan du læse mere om, hvordan skatteberegning fungerer.  Du kan også blive klogere på, hvad din revisor pris er for håndtering af dit skatteregnskab.

– Mikael Hansen, Revisor

Jeg er kun tilfreds, når du er tilfreds

Kan man selv lave skatteberegning?

Man kan i princippet godt beregne, om man skal have penge tilbage, eller om man har betalt for meget i skat helt selv. Men det er i lighed med mange andre opgaver, der vedrører økonomi, en tidskrævende opgave, der kræver fokus og overblik. Det er ikke altid, man har den tid at ofre i en travl virksomhed, og der er mange faktorer, der skal medregnes, og dermed er risikoen også til stede for at begå fodfejl, der ikke virker alvorlige, men som kan gøre stort udslag den forkerte vej i den beregning, man laver.

Selv om skat er noget vi alle betaler, enten som privatpersoner eller som virksomhed, er det ikke ensbetydende med, at vi er stensikker på, hvordan skat skal beregnes i praksis. Derfor er der også virkelig mange, der kommer til at beregne skat helt forkert, og det kan have store økonomiske konsekvenser.

– Mikael Hansen, Revisor
Lad mig hjælpe dig, så du kan få mere tid til dine kunder

Skatteberegning i god tid inden årsregnskab

Man kan få lavet en foreløbig skatteberegning i god tid inden årsregnskabet, så man kan nå at foretage eventuelle justeringer, inden indkomståret er omme. Dette kan en dygtig, billig revisor hjælpe med, så man er sikker på, at der bliver foretaget de helt rigtige justeringer ud fra det foreliggende regnskab.

Hvis man driver en lille virksomhed, som et ApS eller måske endda en enkeltmandsvirksomhed, så er sandsynligheden stor for, at man har bedre ting at lave, end at spilde sin tid på bogholderi og skatteberegning. Tid er værdifuldt, og den tid du bruger på at sætte dig ind i komplicerede revisoropgaver, er tid du kunne bruge på din virksomhed. Derfor er det en god investering at prioritere professionelle revisorydelser, når det kommer til regnskab og skat i virksomheden. Revisor kan også hjælpe dig med din personlige skatteberegning, forskudsopgørelse og selvangivelse.

Få professionel hjælp til skatteberegning

Skatteberegning er bare en af de mange opgaver en revisor kan varetage. Det er en myte, at det at hyre en revisor behøver at være en dyr affære. Du kan sagtens alliere dig med en god revisor til en billig pris. Det behøver heller ikke påvirke kvaliteten af arbejdet. Revisor Mikael Hansen kan tilbyde revisorydelser til faste, lave priser, så du ikke behøver at være bange for, hvilke ekstraomkostninger, der kommer oveni det beløb, du havde regnet med. Når du benytter dig af revisor Mikael Hansen, kommer der ingen ekstraregninger, og der er klare linjer for, hvad de forskellige ydelser koster, og lave timesatser. Jeg er revisor København, men du er velkommen til at tage kontakt uanset hvor i landet, du befinder dig. Du kan altid skrive en e-mail på mikael@revisormikaelhansen.dk eller ringe på telefon 5353 6969. Hvis du har mindre spørgsmål eller henvendelser, står jeg altid til rådighed uden ekstra omkostninger for dig.

Kontakt mig