FAQ

 • Hvad tilbyder jeg?
  Mit navn er Mikael, og i 2019 startede jeg Revisor Mikael Hansen – siden da, har jeg serviceret flere end tusind fantastiske virksomheder.  Jeg tilbyder billig revisorhjælp og har til formål at hjælpe små erhvervsdrivende med det, du ikke forstår eller vil bruge din tid på. Jeg har specialiseret mig inden for enkeltmandsvirksomheder og mindre selskaber. Jeg håndterer hele dit årsregnskab til en fast årlig pris på normalt 3.000 kr. - 7.000 kr. Prisen inkluderer bogføring, moms, årsregnskab, skatteregnskab og gratis løbende rådgivning (kun for bogføringskunder). Står du selv for bogføringen, er det ikke noget problem – Jeg kan så hjælpe dig med årsafslutningen såsom udarbejdelse af årsregnskab, skatteregnskab og selvangivelse.
 • Får jeg min egen revisor?
  Når du er kunde hos mig, har du altid den samme revisor. Ved netop altid ved at have din egen personlige revisor, undgår du at skulle forklare din virksomheds specifikke situation hver gang. Jeg prioriterer det personlige forhold som det vigtigste, da jeg efter mange års erfaring ved, at det bedste samarbejde opstår, når man har tillid og kender hinanden. Du vil som kunde hos mig opleve et tillidsfuldt samarbejde, og du vil opleve, at dit tidsforbrug og bekymringer om dit bogholderi og regnskab vil blive mindre. 
 • Er Revisor Mikael Hansen en del af et revisornetværk?
  Selvom Revisor Mikael Hansen drives af én person, skal du ikke være nervøs for, at dine udfordringer ikke kan løses. Jeg er nemlig med i et revisornetværk bestående af mange selvstændige revisorer, registrerede som statsautoriserede revisorer. At være en del af et revisornetværk gør også, at jeg har dygtige kollegaer at sparre med, så jeg altid kan svare på din spørgsmål.
 • Hvordan kan det være, at Revisor Mikael Hansen tilbyder så billige priser?
  Jeg oplever ofte, at jeg er op til 50% billigere end øvrige revisorer. Jeg har ingen tunge omkostninger til ansatte eller husleje, og jeg bogfører i mit eget effektive og optimerede regnskabssystem. Derfor kan jeg holde prisen nede, og dette kommer i sidste ende alle til gode.
 • Kan jeg opleve ekstraregninger?
  En af fordelene ved at benytte mig er, at du på forhånd præcist ved, hvad din revisoromkostning bliver. Prisen dækker alt, og du vil ikke få ekstraregninger for mit arbejde, medmindre vi sammen aftaler dette på forhånd. Jeg sender ikke en faktura, hvis du ringer med mindre spørgsmål, da jeg mener, at der skal være plads til sparring, og det er samtidig en god måde at holde kontakten på. Du tilbydes en god og gennemsigtig pris, og min erfaring er, at du hos mig vil opleve besparelser på din nuværende revisorregning. 
 • Servicerer Revisor Mikael Hansen kunder uden for København?
  Jeg dækker kunder over hele landet, så det er ikke noget problem, hvis du kommer langvejs fra. Jeg vil kunne hjælpe dig digitalt, og jeg har i min revisorkarriere serviceret tusindvis af kunder fra hele Danmark.
 • Hvad hvis jeg benytter regnskabsprogrammer på internettet?
  Mange af mine kunder benytter forskellige regnskabsprogrammer på internettet. Dette er ikke noget problem, da jeg har godt kendskab til disse programmer og blot skal tildeles adgang til dit regnskabsprogram. Når du vælger at blive kunde hos mig, så fortæller jeg dig, hvad jeg skal bruge af adgange og materiale, så vi sikrer os fra start, at vi husker det hele i den rigtige rækkefølge. 
 • Hvorfor skal jeg vælge Revisor Mikael Hansen?
  Det er centralt for mig, at du som kunde modtager den bedste og mest nærværende rådgivning, og at du efter endt arbejde er 100% tilfreds. Jeg stiler efter din tilfredshed, og du kan også på Trustpilot læse andre kunders oplevelser af deres forløb hos mig. Jeg lægger stor vægt på, at du altid kan regne med mig, at du altid kan få fat på mig, og at du ikke skal vente på dit produkt. Jeg svarer som regel på din henvendelse med det samme eller samme dag. Jeg samler på gode og længerevarende samarbejder, og jeg ved efter mange års erfaring, at det bedste samarbejde opnås ved, at man kan stole på hinanden, og at en aftale er en aftale.

Kontakt mig