Online revisor

Det er heldigvis muligt at finde en god og billig revisor online. Der er mange revisorer at vælge mellem online, men det er essentielt, at man fokuserer på pris og kvalitet. Her skal vi kigge lidt nærmere på, hvad du får, når du vælger revisor Mikael Hansen. Her får du nemlig professionelle revisorydelser til priser, der ligger 50% under mange andre revisorer online.

Hvad kan jeg få hjælp til?

Når du vælger revisor Mikael Hansen online, kan du få hjælp til en række revisorydelser. Revisor Mikael Hansen har særlig ekspertise i at håndtere mindre virksomheder som enkeltmandsvirksomheder, ApS og holdingselskab. Det vil sige, at du får revisorydelser, der er skræddersyet til dine behov.

Som enkeltmandsvirksomhed, ApS eller holdingselskab, gælder der helt andre regler, end for større virksomheder. Det kan også være svært at finde rundt i de mange regler og krav til regnskab, som man skal opfylde som en mindre virksomhed. Derfor kan det være en god ide at få hjælp af en professionel revisor, så man sikrer sig, at det årsregnskab, der bliver afleveret, er kvalitetssikret og korrekt.

Du kan blandt andet få hjælp til:

 • Årsregnskab
 • Håndtering af dit bogholderi og moms
 • Indberetning af moms og lønsumsafgift
 • Skatteberegning
 • Personlige selvangivelser og forskudsopgørelser
 • Selskabsangivelser
 • Stiftelse af selskab
 • Ophør og lukning af selskab
 • Genoptagelse af tvangslukket selskab
 • Rådgivning omkring dit selskabs økonomi
 • Revisorerklæringer

Revisorydelser til faste priser

Revisorydelser hos Mikael Hansen er altid til faste lave priser. Det vil sige, at du ikke får nogle ubehagelige ekstraregninger eller udgifter oveni det budget, du måske havde forestillet dig. Når man er en lille virksomhed, er det nødvendigt at kunne planlægge og lægge et nøjagtigt budget. Små overraskelser kan i enkelte tilfælde være fatale, og i alle fald ubehagelige. Derfor er det perfekt at vælge en revisor, der opererer med faste, lave priser, så du altid ved, hvilket beløb du skal forholde dig til, allerede inden regningen foreligger.

Hos revisor Mikael Hansen betaler du en fast årlig pris for revisorydelser, der ligger på mellem 4.000 kr. og 10.000 kr. Du kan også få hjælp til bogholderi til en fast timepris på 400 kr. i timen. Dermed får du ingen ubehagelige overraskelser, men du er afklaret med prisen inden aftalens begyndelse. Du får sikkerheden ved at benytte dig af en professionel revisor med ekspertise i netop mindre virksomheder til en fornuftig pris.

Få gratis rådgivning

Med Mikael Hansen får du også gratis rådgivning til mindre spørgsmål både på telefon og per e-mail – hele året rundt. Dermed får du den sparring og hjælp, du har brug for, når du har brug for det, uden at måtte betale ekstra.

Du får personlig service og gennemsigtige priser. Derfor skal du ikke være bekymret for at finde en revisor online. Mikael Hansen er et godt eksempel på, at det kan lade sig gøre at kombinere lav pris og høj kvalitet på ydelser online.

Tag kontakt til revisor Mikael Hansen – få faste, lave priser

Tag kontakt med revisor Mikael Hansen, når du har brug for en billig revisor til dit regnskab, ved at sende en e-mail til mikael@revisormikaelhansen.dk eller ringe på telefon +4530295790.