Hvad er en revisor

En revisor arbejder med revision og regnskaber, og det grundlæggende arbejde består i at kontrollere og revidere virksomheders årsregnskaber. Du kan også blive klogere på, hvad din revisor pris er hos Revisor Mikael Hansen.

– Mikael Hansen, Revisor

 

Reducer din revisorregning

Definitionen på en revisor

En revisor er en person, der arbejder med revision og regnskab, og arbejdet består i at kontrollere og revidere virksomheders årsregnskaber. Du kan dog også få hjælp med øvrigt regnskabsarbejde såsom bogføring, moms, lønsum, skatteberegning, lønudarbejdelse, selskabsselvangivelser og personlige selvangivelser. Du får herudover en økonomisk og forretningsmæssig rådgiver og sparringspartner til din virksomhed.

Det kræver en stor faglig viden inden for det finansielle, og med den baggrund kan det således være muligt at hjælpe dig med rådgivning og sparring inden for dit område. Du kan f.eks. få hjælp med at optimering af din virksomhed og dermed få skabt en bedre bundlinje. Du kan også få en værdifuld sparringspartner til dig og din virksomhed, lige fra stiftelse af selskab til vækststrategier. Som privatperson kan du også få hjælp, f.eks. hjælp til dine private skatteforhold.

Hvordan bliver man revisor

Det er ikke alle titler i Danmark, der er beskyttede. Når man har en beskyttet titel, så betyder det, at andre ikke må kalde sig for eksempelvis Advokat, da det er en beskyttet titel. En revisor er ikke en beskyttet titel, og det er almindeligt, at du kan finde bogholdere, der kalder sig revisorer.

Hvis du tager uddannelsen og dermed bliver statsautoriseret revisor, er titlen beskyttet. For at blive revisor er det almindeligt, at man starter som elev og tager HD vejen. Herefter 4 års HD studie, tager man så en Cand.merc.aud. Og for at blive statsautoriseret skal man have en Cand.merc.aud uddannelse og efterfølgende 3 års praktisk erfaring hos et statsautoriseret revisionsfirma.

Der er også en titel som Registreret revisor. Der er ikke ikke længere mulighed for at få denne titel, da den er taget ud af uddannelsessystemet.

Der er mange jobmuligheder efter endt uddannelse. Det er et rigtig godt springbræt, som giver mange jobmuligheder “på den anden siden af bordet”. Når en statsautoriseret revisor bliver ansat uden for revisionsbranchen, deponeres godkendelsen af titlen. Denne godkendelse kan senere fås igen, hvis den arbejdet som statsautoriseret revisor genoptages.

Find revisor

Har du brug for en billig revisor i København så tøv endelig ikke med at kontakte Revisor Mikael Hansen. Jeg er specialist inden for bogføring, moms, udarbejdelse af årsrapporter og indberetninger til myndigheder. Jeg har herudover rådgivet mange start-ups, og jeg har et bredt spektrum af danske virksomheder i mange forskellige brancher.

Har du spørgsmål?

Jeg er revisor København, men du er velkommen til at tage kontakt uanset hvor i landet, du befinder dig. Du kan altid skrive en e-mail på mikael@revisormikaelhansen.dk eller ringe på telefon 5353 6969. Hvis du har mindre spørgsmål eller henvendelser, står jeg altid til rådighed uden ekstra omkostninger for dig.

Kontakt mig