Revisor pris

Når man skal finde den helt rigtige revisor, så er det også relevant at finde den helt rigtige revisor pris. Der er ingen grund til at betale for meget for revisorydelser. Her skal vi se lidt nærmere på, hvad en revisor koster og hvad du rent faktisk får for dine penge, når du vælger at bruge en billig revisor som Mikael Hansen.

– Mikael Hansen, Revisor

 

Reducer din revisorregning

Hvad bestemmer din revisor pris?

Der er flere faktorer, der bestemmer din revisor pris, men det handler først og fremmest om, hvad ydelserne indebærer. Hvis man laver en pakke af forskellige ydelser til en fast pris, så slipper man for dyre ekstraregninger og udgifter. Hermed undgår man ubehagelige overraskelser, når forløbet er afsluttet.

Tag kontakt med revisor Mikael Hansen, når du har brug for billige revisorydelser. Dette kunne være stiftelse af selskab, håndtering af bogholderi og skatteberegning m.m. til faste, gennemsigtige priser. Hos Mikael Hansen får du smarte pakkeløsninger og en fast, lav pris. Dette kunne være, hvis du har brug for revisorhjælp til dit årsregnskab, bogholderi og moms. Dermed kommer der ingen overraskelser oveni din regning, og du ved præcis, hvad du skal forholde dig til.

 

Er du ny kunde?

Revisor Mikael Hansen tilbyder alle nye kunder et gratis uforpligtende møde hos mig i København. Her har vi muligheden for at hilse ordentligt på hinanden, og vi har muligheden for at få etableret den nødvendige opstart med fokus på dig og din virksomhed.

Hvis du har mindre spørgsmål i årets løb, starter jeg ikke stopuret, hvis du ringer eller mailer til mig med mindre spørgsmål – det skal der være plads til, også uden at det fører til ekstrafakturering. Jeg går op i at tilbyde faste billige priser, så du kender din revisor pris.

Revisor Mikael Hansen er fleksibel, og jeg kan også mødes i weekender, hvis det er lettere for dig. Jeg henvender mig til kunder primært i København, men kommer du uden for København, er du også velkommen til at kontakte mig.

Finance concept

Hvad koster en revisor?

Når du vælger revisor Mikael Hansen, får du billig revisorhjælp, der ligger på en årlig pris på mellem 4.000 kr. og 10.000 kr. Fordelen med faste priser er, at du ved præcis, hvad du får for dine penge, og du slipper for en ubehagelig ekstraregning, når arbejdet er overstået.

Denne løsning egner sig perfekt til mindre virksomheder, der har brug for en professionel revisor til en rimelig pris. Så ved man allerede på forhånd præcis, hvilke udgifter man skal forholde sig til, og man får en revisor, der har særlig ekspertise i bogholderi for små virksomheder og enkeltmandsvirksomheder.

Hos revisor Mikael Hansen får du:

  • Pris for årsregnskab for enkeltmandsvirksomhed: 4.000 kr.
  • Pris for årsregnskab for ApS: 4.000 kr.
  • Pris for årsregnskab for holdingselskab: 3.000 kr.
  • Bogføring og moms: Svarende til 400 kr. i timen (ekskl. moms)

De priser du ser eksempler på her, er ofte op til 50% billigere end mange andre revisorvirksomheder. Dermed kan du være sikker på, at du får meget for dine penge, når du vælger revisor Mikael Hansen.

Få svar på dine spørgsmål

En anden fordel med revisor Mikael Hansen er ikke blot de lave priser, men også at du får gratis rådgivning til mindre spørgsmål på mail og telefon. Dermed får du også den gode vejledning, du har brug for undervejs, og du kan få opklaret mindre spørgsmål, uden at skulle betale en formue for det. Du får også et gratis opstartsmøde, så du får forventningsafstemt dine behov med revisor, og den information du har brug for. Der er heller ingen omkostninger til dit regnskabsprogram. Det er en stor fordel, at man på forhånd ved, hvor stor prisen på revisor vil blive, så man ved præcis hvad man skal tage højde for i sit budget.

Piggy bank with calculator

Tag kontakt til revisor Mikael Hansen – få faste, lave priser

Revisor Mikael Hansen holder til i København, men du er velkommen til at tage kontakt uanset hvor i landet, du befinder dig. Du kan altid skrive en e-mail på mikael@revisormikaelhansen.dk eller ringe på telefon 5353 6969. Hvis du har mindre spørgsmål eller henvendelser, står jeg altid til rådighed uden ekstra omkostninger for dig.

Kontakt mig