Revisor pris

Når man skal finde den helt rigtige revisor, så er det også relevant at finde den helt rigtige pris. Der er ingen grund til at betale for meget for revisorydelser. Her skal vi se lidt nærmere på, hvad en revisor koster og hvad du rent faktisk får for dine penge, når du vælger at bruge en billig revisor som Mikael Hansen.

Hvad bestemmer prisen for revisorydelser?

Der er flere faktorer, der bestemmer prisen for revisorydelser, men det handler først og fremmest om, hvad ydelserne indebærer. Hvis man laver en pakke af forskellige ydelser til en fast pris, så slipper man for dyre ekstraregninger og udgifter, der kommer som en ubehagelig overraskelse, når forløbet er afsluttet.

Tag kontakt med revisor Mikael Hansen, når du har brug for billige revisorydelser, såsom stiftelse af selskab, håndtering af bogholderi og skatteberegning m.m. til faste, gennemsigtige priser. Hos Mikael Hansen får du smarte pakkeløsninger og en fast, lav timepris, når du har brug for hjælp til revisorydelser som årsregnskab, bogholderi og moms. Dermed kommer der ingen overraskelser oveni din regning, og du ved præcis, hvad du skal forholde dig til.

Hvad koster en revisor?

Når du vælger revisor Mikael Hansen, får du billige revisorydelser, der ligger på en årlig pris på mellem 4.000 kr. og 10.000 kr. Fordelen med faste priser er, at du ved præcis, hvad du får for dine penge, og du slipper for en ubehagelig ekstraregning, når arbejdet er overstået.

Denne løsning egner sig perfekt til mindre virksomheder, der har brug for en professionel revisor til en rimelig pris. Så ved man allerede på forhånd præcis, hvilke udgifter man skal forholde sig til, og man får en revisor, der har særlig ekspertise i bogholderi for små virksomheder og enkeltmandsvirksomheder.

Hos revisor Mikael Hansen får du:

  • Pris for årsregnskab for enkeltmandsvirksomhed: 4.000 kr.
  • Pris for årsregnskab for ApS: 4.000 kr.
  • Pris for årsregnskab for holdingselskab: 3.000 kr.
  • Bogføring og moms: 400 kr. i timen (ekskl. moms)

De priser du ser eksempler på her, er hele 50% billigere end mange andre revisorvirksomheder. Dermed kan du være sikker på, at du får meget for dine penge, når du vælger revisor Mikael Hansen.

Få svar på dine spørgsmål

En anden fordel med revisor Mikael Hansen er ikke blot de lave priser, men også at du får gratis rådgivning til mindre spørgsmål på mail og telefon. Dermed får du også den gode vejledning, du har brug for undervejs, og du kan få opklaret mindre spørgsmål, uden at skulle betale en formue for det. Du får også et gratis opstartsmøde, så du får forventningsafstemt dine behov med revisor, og den information du har brug for. Der er heller ingen omkostninger til dit regnskabsprogram. Det er en stor fordel, at man på forhånd ved, hvor stor revisoromkostningerne vil blive, så man ved præcis hvad man skal tage højde for i sit budget.

Tag kontakt til revisor Mikael Hansen – få faste, lave priser

Tag kontakt med revisor Mikael Hansen, når du har brug for en billig revisor til dit regnskab, ved at sende en e-mail til mikael@revisormikaelhansen.dk eller ringe på telefon +4530295790.