Hvad koster en revisor

Det er en myte, at revisorer altid er dyre. Det behøver nemlig slet ikke være tilfældet, og det er muligt at finde en god og billig revisor. Her skal vi se lidt nærmere på, hvad en revisor koster og hvad du skal tænke ind i prisen for revisorydelser.

– Mikael Hansen, Revisor

 

Reducer din revisorregning

Hvad får du for dine penge?

Det er meget relevant at kigge på, hvad du egentligt får for dine penge. Der er nemlig stor forskel på, hvad priserne hos de forskellige revisorer egentligt indebærer, og derfor kan man også blive overrasket, når der skal regnes noget med som en tillægsydelse.

Derfor kan det betale sig at finde en revisor, der er gennemsigtig med hensyn til, hvad der er medregnet i den pris, du betaler for revisorydelser.

lønsumsafgift Revisor Mikael Hansen
moms og lønsumsafgift

Hvorfor vælge en revisor med prisgaranti

Som kunde vil man gerne vide, hvad man skal betale, så det ikke ender med at ligge langt over budget, når arbejdet er udført. Derfor kan det være en god ide at finde en revisor med prisgaranti.

Når du har faste, konkrete priser at forholde dig til, så får du heller ingen ubehagelige overraskelser til din revisorregning. Dette er også vigtigt, at der er gennemsigtighed, så du kan se præcis hvad, der er inkluderet i prisen.

Skulle du have spørgsmål i løbet af året, så fakturerer jeg ikke for mindre spørgsmål. Der skal der være plads til dette, uden beregning. Det er vigtigt for mig at tilbyde faste billige priser, så du kender din revisor pris på forhånd.

Priser for revisorydelser

Hvor meget en revisor koster hænger altså sammen med, hvilke ydelser du ønsker. Det kan være alt fra bogføring og moms til timebetaling til årsregnskab for en enkeltmandsvirksomhed.

Der er altså meget forskelligt, hvor meget det koster fra revisor til revisor, men hvis vi tager udgangspunkt i faste priser hos revisor Mikael Hansen, så vil nogle af priserne se sådan ud:

  • Pris for årsregnskab for enkeltmandsvirksomhed: 4.000 kr. ex. moms
  • Pris for årsregnskab for ApS: 4.000 kr. ex. moms
  • Pris for årsregnskab for holdingselskab: 3.000 kr. ex. moms
  • Bogføring og moms: Svarende til 400 kr. i timen ex. moms

Hos revisor Mikael Hansen ligger priserne for revisorydelser på en fast årlig pris på 4.000-10.000 kr. Det er ofte op til 50% billigere, end mange andre revisorer på markedet.

Revisor København

Gratis rådgivning

Et stort plus ved at vælge en billig revisor som Mikael Hansen er, at du kan få gratis rådgivning til mindre spørgsmål. Dermed slipper du for en ekstraregning med en høj timepris, for en e-mail eller et telefonopkald. Når du får gratis rådgivning til mindre spørgsmål, så er det også meget nemmere at finde ud af, hvilken ydelse du skal vælge. Det er også muligt at få et gratis opstartsmøde.

Det er også en god ide at finde en dygtig revisor, der specialiserer sig inden den type virksomhed, som du tilhører. Hvis du har en enkeltmandsvirksomhed, så kan det betale sig at finde en revisor med speciale inden for dette område. Revisor Mikael Hansen specialiserer sig i netop enkeltmandsvirksomheder og mindre virksomheder. Så ved man, at man får den rådgivning man har brug for, og kompetent bogføring.

Det er jo ingen pointe i at betale for meget, når man kan finde en billig revisor, med overkommelige, gennemsigtige og faste priser. Dermed slipper man for ubehagelige ekstraregninger, når man tror at regnskabet er opgjort.

 

Tag kontakt til revisor Mikael Hansen – få faste, lave priser

Revisor Mikael Hansen holder til i København, men du er velkommen til at tage kontakt uanset hvor i landet, du befinder dig. Du kan altid skrive en e-mail på mikael@revisormikaelhansen.dk eller ringe på telefon 5353 6969. Hvis du har mindre spørgsmål eller henvendelser, står jeg altid til rådighed uden ekstra omkostninger for dig.

Kontakt mig