Hvad koster en revisor

Det er en myte, at revisorer altid er dyre. Det behøver nemlig slet ikke være tilfældet, og det er muligt at finde en god og billig revisor. Her skal vi se lidt nærmere på, hvad en revisor koster og hvad du skal tænke ind i prisen for revisorydelser.

Hvad får du for dine penge?

Det er meget relevant at kigge på, hvad du egentligt får for dine penge. Der er nemlig stor forskel på, hvad priserne hos de forskellige revisorer egentligt indebærer, og derfor kan man også blive overrasket, når der skal regnes noget med som en tillægsydelse.

Derfor kan det betale sig at finde en revisor, der er gennemsigtig med hensyn til, hvad der er medregnet i den pris, du betaler for revisorydelser.

Hvorfor vælge en revisor med prisgaranti

Som kunde vil man gerne vide, hvad man skal betale, så det ikke ender med at ligge langt over budget, når arbejdet er udført. Derfor kan det være en god ide at finde en revisor med prisgaranti.

Når du har faste, konkrete priser at forholde dig til, så får du heller ingen ubehagelige overraskelser, det er også vigtigt at disse er gennemsigtige, så du kan se præcis hvad, der er inkluderet i prisen.

Priser for revisorydelser

Hvor meget en revisor koster hænger altså sammen med, hvilke ydelser du ønsker. Det kan være alt fra bogføring og moms til timebetaling til årsregnskab for en enkeltmandsvirksomhed.

Der er altså meget forskelligt, hvor meget det koster fra revisor til revisor, men hvis vi tager udgangspunkt i faste priser hos revisor Mikael Hansen, så vil nogle af priserne se sådan ud:

  • Pris for årsregnskab for enkeltmandsvirksomhed: 4.000 kr.
  • Pris for årsregnskab for ApS: 4.000 kr.
  • Pris for årsregnskab for holdingselskab: 3.000 kr.
  • Bogføring og moms: 400 kr. i timen (ekskl. moms)

Hos revisor Mikael Hansen ligger priserne for revisorydelser på en fast årlig pris på 4.000 kr. – 10.000 kr. Det er 50% billigere, end mange andre revisorer på markedet.

Gratis rådgivning

Et stort plus ved at vælge en billig revisor som Mikael Hansen er, at du kan få gratis rådgivning. Dermed slipper du for en ekstraregning med en høj timepris, for en e-mail eller et telefonopkald. Når du får gratis rådgivning, så er det også meget nemmere at finde ud af, hvilken ydelse du skal vælge. Det er også muligt at få et gratis opstartsmøde.

Det er også en god ide at finde en dygtig revisor, der specialiserer sig inden den type virksomhed, som du tilhører. Hvis du er en enkeltmandsvirksomhed, så kan det betale sig at finde en revisor som Mikael Hansen, som specialiserer i netop enkeltmandsvirksomheder og mindre virksomheder. Så ved man, at man får den rådgivning man har brug for, og kompetent bogføring.

Det er jo ingen pointe i at betale for meget, når man kan finde en billig revisor, med overkommelige, gennemsigtige og faste priser. Dermed slipper man for ubehagelige ekstraregninger, når man tror at regnskabet er opgjort.

Tag kontakt til revisor Mikael Hansen – få faste, lave priser

Tag kontakt med revisor Mikael Hansen, når du har brug for en billig revisor til dit regnskab, ved at sende en e-mail til mikael@revisormikaelhansen.dk eller ringe på telefon +4530295790.