Din lokale revisor på Vesterbro i København

Find en billig revisor og få luft i budgettet

Din revisor behøver ikke at være dyr for, at du og din virksomhed kan spare penge. Jeg tilbyder en billig revisor, hvor sparring og rådgivning om dit regnskab er i højsæde – Hos Revisor Mikael Hansen tilbydes du professionel hjælp og vejledning. Hvis du f.eks. er en start up, kan det være en fordel at have fokus på omkostningerne, og hos Revisor Mikael Hansen får du en nærværende revisor og en skarp pris på revisorhjælp på Vesterbro, Frederiksberg, Nørrebro, Østerbro, København, Sydhavn, Valby, Rødovre, Hvidovre, Vanløse, Brønshøj og Amager (Tårnby og Dragør). Du tilbydes en fast årlig pris på 4.000 kr. – 8.000 kr. Prisen er ex. moms og inkluderer bogføring, afstemninger, momsopgørelse, momsindberetning, årsrapport, selvangivelse og gratis rådgivning. Jeg går meget op i, at du ved, hvad du betaler for, og hvad du modtager for dine penge. Der er altså gennemsigtighed i forhold til, hvad du betaler for, og det er vigtigt for mig at tilbyde faste og billige priser. På denne måde kender du til din revisoromkostning, og du undgår at blive overrasket ved at modtage en uventet revisorregning. Når du er kunde hos Revisor Mikael Hansen ved du på forhånd, hvad omkostningen til revisoren bliver, og du vil kunne forhåndsreservere denne omkostning. De fleste store virksomheder vælger ofte en revisor uden det personlige nærvær, men ved at vælge en mindre billig revisor kan du få nærværet med. Det skal dog understreges, at hvis du vælger en billig revisor, så bliver der ikke gået på kompromis med kvaliteten i arbejdet og rådgivningen. Du vil tværtimod opleve det modsatte. Revisor Mikael Hansen tilbyder fuld service, såsom rådgivning, bogføring og regnskabsaflægning, og du får mulighed for en direkte og nærværende dialog med din revisor. Jeg er ikke blot din revisor men også din sparringspartner, og der skal være plads til gratis rådgivning, og det er der også, hvis du kommer med mindre spørgsmål i årets løb. Jeg starter ikke stopuret, hvis du mailer eller ringer til mig med spørgsmål. Jeg mener, at der skal være plads til dine spørgsmål, uden at det fører til ekstrafakturering. Netop ved, at vi har disse små løbende dialoger, sikrer vi også, at vi har et mere personligt forhold, og du får mulighed for at sparre med en person, som er specialiseret i regnskab og bogføring. Ved at skifte til Revisor Mikael Hansen får du et også gratis regnskabsprogram med i pakken, og du kan spare op til ca. 3.000 kr. årligt på udgiften til et internetbaseret regnskabsprogram.

Hos Revisor Mikael Hansen kan du få et prisoverslag med det samme, og du kan beregne en estimeret pris her.

 

Hvem er jeg

Jeg er født og opvokset i København (Tårnby), og herefter flyttede jeg til Østerbro og bor nu på Vesterbro.

Jeg har altid dyrket sport, hvor tennis blev min favoritsport i ungdomsårene. Jeg gik på team Danmarks 4-årige idrætsgymnasium Falkonergården på Frederiksberg, hvorfra jeg blev student.

Herefter startede jeg min revisorkarriere som revisortrainee i København, hvor jeg gennemførte uddannelsen HD i regnskab og økonomistyring. Mit senere virke var som senior revisor hos Deloitte, verdens største revisionsfirma, og her fik jeg min uddannelse som revisorkandidat inden for revision, regnskab og skat (Cand.merc.aud.).

Som årene gik blev jeg mere og mere overbevist om, at jeg skulle være selvstændig revisor. Min tid som revisoransat hos de helt store revisionsselskaber har givet mig en meget stor erfaring og kompetence, som jeg kan give videre til mine kunder og samtidig være en billig revisor.

Du kan læse mere om mig her, og jeg tager gerne et uforpligtende møde med dig

 

Hvorfor vælge Revisor Mikael Hansen

Jeg tilbyder en professionel, arrangeret og billig revisor, som vil gå den ekstra mil for dig. Jeg er meget fleksibel og kan kontaktes alle dage. Jeg går meget op i at overholde aftaler, og jeg vender altid hurtigt tilbage med svar på dine spørgsmål. Jeg lægger stor vægt på, at du altid kan regne med mig, og jeg samler på gode og længerevarende samarbejder, og jeg ved efter mange års erfaring, at det bedste samarbejde opnås ved, at man kan stole på hinanden, og at en aftale er en aftale.

Jeg har 15 års erfaring som revisor og har primært beskæftiget mig med små og mellemstore virksomheder, hvilket har givet mig mange års kendskab til forskellige virksomhedstyper og problemstillinger.

Da jeg selv driver selvstændig virksomhed, har jeg stor erfaring med, hvad det vil sige at stå på egne ben med egen forretning. Du vil derfor opleve at kunne få en sparring og gode råd, som er baseret på egen erfaring. Jeg driver min forretning alene, da jeg den vej igennem kan tilbyde dig en mere nærværende revisor. Jeg fungerer som revisor i hele Danmark, men mine primære kunder er fra hovedstadsområdet, herunder Vesterbro, Frederiksberg, Nørrebro, Østerbro, København, Sydhavn, Valby, Rødovre, Hvidovre, Vanløse, Brønshøj og Amager (Tårnby og Dragør). Du kan læse mere om mine ydelser her.

 

Vælg rigtigt første gang

Revisor Mikael Hansen er den rigtig løsning til dig, hvis du vægter højt, at du som kunde modtager den bedste og mest nærværende rådgivning og driver virksomhed på Vesterbro, Frederiksberg, Nørrebro, Østerbro, København, Sydhavn, Valby, Rødovre, Hvidovre, Vanløse, Brønshøj og Amager (Tårnby og Dragør). Min målsætning er, at du efter endt arbejde er 100% tilfreds, og du samtidig får en billig revisor, som giver dig fuld service med dit regnskab. Jeg varetager samtidig dit bogholderi og udarbejder alle afstemninger, momsopgørelser og indberetninger. Jeg har mange års erfaring med mindre virksomheder og selskaber, og hvis du vælger Revisor Mikael Hansen, så får du hjælp hele vejen rundt. Jeg plejer at sige, at du skal fokusere på det, du er god til, så fokuserer jeg på det, jeg er god til. Jeg har mulighed for at mødes alle ugens syv dage, og jeg er tilgængelig på telefon og mail. Jeg stræber efter at svare inden for højst 24 timer, så hos Revisor Mikael Hansen er du altså i fokus, og du kan forvente en god, nærværende og billig revisor. Jeg giver altid gratis rådgivning, hvis du har spørgsmål af mindre karakter, det skal der være plads til. Du er derfor velkommen til at kontakte mig, hvis du ønsker rådgivning til effektivisering af dit regnskab og bogføring og derigennem spare tid. Du vil hos Revisor Mikael Hansen få professionel hjælp til din bogføring og dit regnskab, hvilket kan optimere din virksomhed. Dette er vigtigt, da bogføringen og regnskabet giver overblikket over, hvordan din virksomheds eller dit selskabs økonomi er. Ved at outsource håndteringen af dit regnskab til mig, kan du dermed fokusere på andre områder af din virksomhed. Prisen hos Revisor Mikael Hansen er rigtig god, og du vil ofte spare op til 50% på din nuværende revisorregning. Prisen hos Revisor Mikael Hansen er normalt en fast årlig pris, så det er en fordel for dig at kende omkostningen på din revisorregning, så du ikke får overraskende regninger. Jeg samler på gode og længerevarende samarbejder, og jeg ved efter mange års erfaring, at det bedste samarbejde opnås ved, at man kan stole på hinanden, og at en aftale er en aftale. Jeg lægger stor vægt på, at du kan regne med mig, at du altid kan få fat på mig, og at du ikke skal vente på dit produkt. Jeg svarer som regel på din henvendelse med det samme eller inden for få timer. De fleste af mine kunder kan fravælge revision og kommer fra følgende byer: Vesterbro, Frederiksberg, Nørrebro, Østerbro, København, Sydhavn, Valby, Rødovre, Hvidovre, Vanløse, Brønshøj og Amager (Tårnby og Dragør).

 

Kompetent rådgivning

Revisor Mikael Hansen tilbyder professionel og gratis rådgivning til alle såsom anpartsselskaber (ApS), aktieselskaber (A/S), holdingselskaber, enkeltmandsvirksomheder og interessentskaber (I/S).

Du får professionelle øjne på din økonomi og sparring omkring muligheden for ændringer og optimering. Med mine mange års erfaring og mit speciale i mindre virksomheder, kan jeg tilbyde en yderst professionel rådgivning til gavn for dig og din virksomhed. Du vil kunne få et større overblik over dine udgifter og indtjening, så du vil få mere tid til at gøre præcis det, som du er god til, samt jeg kan hjælpe dig med at skabe bedre overblik over dine udgifter, hvilket vil gavne dine indtjeningsmuligheder, og du vil få mere styr og struktur i dit regnskab, og med min rådgivning omkring din bogføring og regnskab kan du sikre en sund og effektiv virksomhed.

Du er mere end velkommen til at kontakte mig alle ugens dage såvel på telefon og mails, så vi kan gennemgå og drøfte dine ønsker for din virksomhed, uanset hvad det måtte være: Såvel som daglig drift, bogholderi, årsregnskab og budget. Et personligt møde kan være en rigtig god løsning til at drøfte dit regnskab og få hilst ordentligt på hinanden. En god sparring i forhold til din økonomi og dit regnskab kan være med til at sikre dig en endnu stærkere virksomhed. Du kan læse mere om mine tidligere udgivelser om relevante emner her.

 

Samarbejde

Lad Revisor Mikael Hansen hjælpe dig med dit tunge papirarbejde. Når man driver en virksomhed er der meget papirarbejde i form af bogføring, årsregnskab, momsafregning, lønninger, skat og budgetter. Bogføring og regnskaber kan ofte være tidsrøvende og kan føles som sure pligter. Den tid du bruger på at lave bogføring og regnskab, kan du i stedet bruge til virksomhedens kerneopgaver. Derfor er det en god ide at uddele regnskabet til en, som netop er specialiseret i dette område. Revisor Mikael Hansen sikrer dig høj kvalitet indenfor hele paletten af regnskabets områder, hvilket samtidigt vil effektivere din virksomhed. Det kan være svært og kræver ekstra mange ressourcer selv at være bogholder og udarbejde moms og årsregnskaber. Der er ofte nye lovændringer, når vi taler moms, skat og løn, og det kan være svært for mindre virksomheder at følge med i de løbende opdateringer. Har du en nystartet virksomhed, kan du lade Revisor Mikael Hansen være din bogholder og revisor. Jeg tager hånd om dit bogholderi og årsregnskab, og jeg kan varetage hele din administration, som også indebærer bogføring, momsopgørelse, indberette moms og lønsumsafgift. For at indlede det bedst mulige samarbejde, kan vi aftale et uforpligtende møde hos mig, og det vil være optimalt for dig, som bor på Vesterbro, Frederiksberg, Nørrebro, Østerbro, København, Sydhavn, Valby, Rødovre, Hvidovre, Vanløse, Brønshøj og Amager (Tårnby og Dragør). Det møde er naturligvis gratis for dig.

 

Håndtering af dit bogholderi

Årsregnskabet viser virksomhedens omsætning og alle virksomhedens udgifter, indtjeninger for regnskabsåret. Det viser, om du har over- eller underskud, og hvor sund din virksomhed er. Regnskabet viser, om din virksomhed er i vækst eller i tilbagegang i forhold til tidligere års årsregnskaber. Det er i regnskabet, man kan se, hvilke økonomiske udfordringer din virksomhed står over for. Det er derfor vigtigt, at man løbende bogfører korrekt, så tallene er retvisende, så man i tide kan forbedre og optimere specifikke områder. Årsregnskabet viser et billede af din virksomheds økonomi og bruges til at vise, hvordan det går din virksomhed. Din bank og eventuelle andre samarbejdspartnere har interesse i dette, så det kan være nyttigt at fremvise et korrekt regnskab, hvis du f.eks. gerne vil låne penge af din bank til din virksomhed. Bogføring kan være meget tidkrævende samt, at man nemt kan lave fejl, dels pga. nye love og øvrige regler. Revisor Mikael Hansen tilbyder bogføring til billige priser til anpartsselskaber (ApS), aktieselskaber (A/S), holdingselskaber, enkeltmandsvirksomheder og interessentskaber (I/S) og henvender sig primært til kunder på Vesterbro, Frederiksberg, Nørrebro, Østerbro, København, Sydhavn, Valby, Rødovre, Hvidovre, Vanløse, Brønshøj og Amager (Tårnby og Dragør). Jeg varetager alle bogføringsopgaver, få som mange bilag. Bogføringen er fundamentet til årsregnskabet og er derfor vigtigt at have korrekt. Som kunde hos Revisor Mikael Hansen sparer du ca. 3.000 kr. årligt ved at bruge mit regnskabsprogram sammenlignet med internetbaserede regnskabsprogrammer. Bogføring hos Revisor Mikael Hansen koster 400 kr. ex. moms i timen inklusiv, momsopgørelse og momsindberetning.

Du vælger selv, hvor ofte dit bogholderi skal afstemmes, det kan være hver måned, kvartal, halvårligt eller årligt. Efter endt kvartal er et godt tidspunkt, dels så du kan følge dit forbrug/budget, momsopgørelse, lønsumsafgift, og vi har muligheden for at holde kontakten og bevare det personlige forhold. Årsregnskabet redegør for økonomien i en virksomhed og består af en resultatopgørelse, aktiver og passiver, som viser, hvordan virksomhedens økonomi ser ud. Jeg tilbyder en fast pris årligt på 4.000 kr. – 8.000 kr. ex. moms. Se mine priser her.

 

Faglig dygtig og billig bogholder

Du får en faglig og dygtig bogholder med i aftalen hos Revisor Mikael Hansen, og der bliver holdt styr på dine mange bilag og regninger samt korrekt håndtering af opdaterede regler og lovgivning. Din bogføring bliver korrekt, og du slipper for fejl, og du undgår, at du skal have foretaget rettelser og ændringer i dit årsregnskab. Hvis du vælger Revisor Mikael Hansen til at stå for din bogføring, sparer du ca. 3.000 kr. på internetbaserede regnskabsprogrammer.

 

Hjælp til dit regnskab

Bor du på Vesterbro, Frederiksberg, Nørrebro, Østerbro, København, Sydhavn, Valby, Rødovre, Hvidovre, Vanløse, Brønshøj og Amager (Tårnby og Dragør) og har behov for hjælp til dit anpartsselskab (ApS), aktieselskab (A/S), holdingselskab, enkeltmandsvirksomhed og interessentskab (I/S), så kan Revisor Mikael Hansen være behjælpelig med dine regnskaber og dit bogholderi. Jeg er uddannet revisorkandidat og kan tilbyde dig professionel hjælp. Jeg ved, at det kan være svært at få tid til det hele, hvorfor det kan være en stor fordel at have et samarbejde med en god og personlig revisor, og i stedet bruge tiden på det, man er specialiseret i. Du kan så i stedet dyrke præcis dét, du er god til og brænder for og lade Revisor Mikael Hansen overtage dine regnskaber, som vil være i de bedste og yderst kompetente hænder. Du vil få mere fritid, så du kan pleje din familie og dine interesser. Fritiden er kostbar, og det er oftest her man lader op, så man får flere kræfter og overskud til sin virksomhed. Ved at bruge Revisor Mikael Hansen er du tilknyttet en og samme revisor, og derved sikrer du dig, at din revisor får et indgående kendskab til din virksomhed og dens økonomi, som i længden kan betyde en sundere økonomi, da et øget fokus på eksempelvis marketing eller kundepleje kan føre til en højere omsætning. Du får en dygtig og billig revisor, som du kan spare med, og som tilbyder tæt dialog om dit regnskab.

 

Billig revisor til mindre virksomheder

Har du dit eget firma, skal der tages hånd om bogholderi og udarbejdes årsregnskab, og der er rigtig mange ting at tage højde for. Revisor Mikael Hansen er specialiseret i mindre virksomheder såsom enkeltmandsvirksomheder og selskaber og tilbyder en billig revisor til dig og din virksomhed. Jeg kan hjælpe med alt fra stiftelse til lukning af dit selskab, hvor der er en række krav, som skal overholdes. Du er meget velkommen til at kontakte mig for yderligere information samt drøftelse af priser.

Revisor Mikael Hansen skræddersyr og giver en personlig rådgivning til dig og din virksomhed. Du får en billig revisor, som du altid kan komme i kontakt med og mødes personligt med.

 

Book et møde og drøft din sag med mig

Søger du er billig bogholder og en billig revisor på Vesterbro, Frederiksberg, Nørrebro, Østerbro, København, Sydhavn, Valby, Rødovre, Hvidovre, Vanløse, Brønshøj og Amager (Tårnby og Dragør), så kontakt Revisor Mikael Hansen og book et møde, som er gratis for nye kunder. Her vil jeg præsentere mig selv og høre mere til dine behov og ønsker, og sammen kan vi finde ud af, hvordan vi løse opgaven. Det er altid godt at mødes inden et samarbejde indgås, da det kan skabe tryghed for begge parter.

Kontakt mig her

 

 

 

Websitet anvender cookies til statistik.